Εύκολη συμβουλή για να βγάλετε το καλαμπόκι από το στάχυ

Μια μέθοδος για να αφαιρέσετε εύκολα και καθαρά τους κόκκους καλαμποκιού από ένα στάχυ, χρησιμοποιώντας ένα ταψί για να πιάσετε το καλαμπόκι και να πιάσετε τους πυρήνες.

Πολλές συνταγές (κρέμα καλαμποκιού, κορν σόουτερ, σαλάτα καλαμποκιού) απαιτούν να αφαιρέσετε τους κόκκους του καλαμποκιού μακριά από το στάχυ.

Στην πράξη, είναι λίγο δύσκολο καθώς το στάχυ του καλαμποκιού μπορεί να γλιστρήσει από τη θέση του και οι πυρήνες να πετάξουν παντού!

Δεν ξέρω πού άκουσα για πρώτη φορά για αυτό το κόλπο της χρήσης ενός ταψιού, αλλά είναι εξαιρετικό για να βοηθήσει στη σταθεροποίηση του καλαμποκιού και να πιάσει τους πυρήνες καθώς ξεκολλάνε από το στάχυ.Αποθήκευση ItPrint

Εύκολη συμβουλή για να βγάλετε το καλαμπόκι από το στάχυ

Χρόνος προετοιμασίας 5 λεπτά Συνολικός χρόνος 5 λεπτά Αποδώστε 1 καλαμπόκι

Συστατικά

1 στάχυ _

Ειδικός εξοπλισμός

Bundt τηγάνι

Μέθοδος

Για να αφαιρέσετε τους κόκκους του καλαμποκιού από το στάχυ χρησιμοποιώντας ένα ταψί, βάλτε το κοτσαδόρο καλαμποκιού σε όρθια θέση, με την άκρη του καλαμποκιού στην κεντρική τρύπα του ταψιού.

Κρατώντας το στάχυ σταθερό, χρησιμοποιήστε ένα κοφτερό μαχαίρι και κάντε μεγάλες κινήσεις προς τα κάτω στο στάχυ, χωρίζοντας τους πυρήνες από το στάχυ.

Πολλά τηγάνια bundt έχουν εσωτερικό χωρίς κολλήματα. Αν συμβαίνει αυτό με το δικό σας, προσέξτε να μην χαράξετε το εσωτερικό του τηγανιού με το μαχαίρι σας. Εάν το μαχαίρι γρατσουνίσει γύρω από τις άκρες της οπής του ταψιού, αυτό δεν θα πρέπει να είναι πρόβλημα, καθώς όταν χρησιμοποιείτε ένα ψήσιμο σε ταψί, αυτή η περιοχή συνήθως δεν έρχεται σε επαφή με τη ζύμη του κέικ. (Σημείωση από τα σχόλια, μπορείτε να βάλετε μια χαρτοπετσέτα ή μια πετσέτα πιάτων στην τρύπα για να προστατεύσετε το τηγάνι.)

Previous Post
Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *