Είναι το αλατισμένο ή το ανάλατο βούτυρο καλύτερο για ψήσιμο;

Αλατισμένο εναντίον ανάλατου βουτύρου: Όσον αφορά το ψήσιμο, ποιο είναι το καλύτερο; Έχει πραγματικά μεγάλη διαφορά αυτό που χρησιμοποιείτε; Να τι έχουμε να πούμε!

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: Χρησιμοποιώ σχεδόν πάντα αλατισμένο βούτυρο αντί για ανάλατο όταν ψήνω, και μετά μειώνω το αλάτι που χρησιμοποιείται στη συνταγή. Συνήθως είμαι ευχαριστημένος με το πώς εξελίσσονται τα πράγματα, αλλά αναρωτιέμαι — υπάρχει καλός λόγος για να στραφώ στο ανάλατο;

Σας ευχαριστώ για μια τόσο μεγάλη ερώτηση! Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι μπερδεύονται όταν επιλέγουν βούτυρο για μια συνταγή. Πολλές συνταγές απαιτούν ανάλατο, αλλά τελευταία, βλέπω όλο και περισσότερες συνταγές που χρησιμοποιούν αλατισμένο βούτυρο και … καλά, πώς να αποφασίσω;!

Η απλή απάντηση είναι ότι νομίζω ότι το ανάλατο είναι συνήθως η καλύτερη επιλογή και να γιατί:Είναι αλήθεια ότι περισσότερες συνταγές απαιτούν ανάλατο βούτυρο και μέχρι να φτιάξετε κάτι μερικές φορές, γιατί να βγείτε από το σενάριο ακριβώς έξω από την πύλη; Είναι πολύ, πολύ πιο εύκολο να δοκιμάσετε τη ζύμη σας και να προσθέσετε λίγο επιπλέον αλάτι αν χρειαστεί αλλά δεν μπορείς να το αφαιρέσεις. Επομένως, νομίζω ότι είναι λογικό να χρησιμοποιείτε ανάλατο και να προσαρμόζετε τα επίπεδα αλατιού εάν είναι απαραίτητο. Διαφορετικές μάρκες βουτύρου περιέχουν διαφορετικές ποσότητες αλατιού. Εάν χρησιμοποιήσετε ανάλατο βούτυρο και προσθέσετε το δικό σας αλάτι, τότε θα έχετε πιο σταθερά αποτελέσματα.

Όσο για το πώς θα βγει πραγματικά η συνταγή, κάθε επιλογή είναι μια χαρά! Τα κέικ σας θα φουσκώσουν το ίδιο και τα κουλουράκια σας θα είναι εξίσου ξεφλουδισμένα — είναι περισσότερο θέμα γεύσης .

Ελπίζω να βοηθήσει και ελπίζω να απολαμβάνετε όλοι να περνάτε περισσότερο χρόνο στο ψήσιμο στο σπίτι. Κρίνοντας από τα σχόλια στις αναρτήσεις μας για το μπανανόψωμο και τη σπιτική πίτσα, πιστεύουμε ότι είναι έτσι!

-Μέγκαν Γκόρντον, Διευθύντρια Μάρκετινγκ και λάτρης όλων των αρτοσκευασμάτων

Υ.Γ. Έχετε μια ερώτηση που θα θέλατε να απαντηθεί; Στείλτε μας email στο [email protected]

Previous Post
Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *