Ένα απλά υπέροχο πράγμα: Ζυγαριά φαγητού κουζίνας Escali

Η ζυγαριά κουζίνας είναι μακράν ο πιο ακριβής τρόπος για να μετρήσετε το αλεύρι και τα άλλα συστατικά και ένα απαραίτητο εργαλείο εάν θέλετε να πάτε το ψήσιμο σας στο επόμενο επίπεδο. Εδώ είναι αυτό που μας αρέσει!

Καλώς ήρθατε στο One Simply Terrific Thing, τη συνεχιζόμενη σειρά μας που αναδεικνύει τα μικρά εργαλεία και τα είδη κουζίνας που κάνουν τη ζωή καλύτερη!

Κάθε μάγειρας πρέπει να έχει ζυγαριά κουζίνας.

Στα πρώτα χρόνια της μαγειρικής δεν χρησιμοποιούσα ποτέ ζυγαριά για να μετρήσω τα συστατικά. Βασιζόμουν στη μεζούρα για να μοιράζω το αλεύρι και τη ζάχαρη, μια μεζούρα υγρών για τη μέτρηση των υγρών και βασικά αγνόησα τυχόν μετρήσεις βάρους στις συνταγές.

Μόνο όταν ο σύζυγός μου και εγώ ξετρελαθήκαμε με τον καφέ, αγοράσαμε την πρώτη μας ζυγαριά κουζίνας, για να φτιάξουμε καφέ.

Μετά μπήκαμε στο ψήσιμο του ψωμιού.

Μετά μπήκαμε πολύ στο The Great British Baking Show, και το θέαμα όλων εκείνων των αρτοποιών που ρίχνουν τα υλικά τους σε μπολ σε ζυγαριά κουζίνας έγινε γνώριμη σκηνή.

Μετά διάβασα κάτι παρόμοιο για το πώς μπορείς να καταλήξεις με 4 ουγγιές ή έως και 7 ουγγιές (!) ανάλογα με την ιδιαίτερη τεχνική σου για τη μέτρηση του αλευριού, και τελικά κατάλαβα.*

Αλλά μπορείτε να τα παραλείψετε όλα αυτά – και να γλιτώσετε από την ταλαιπωρία να πλύνετε τα κύπελλα μέτρησης! – παίρνοντας μια ζυγαριά κουζίνας. Είναι ο πιο ακριβής τρόπος για να μετρήσετε το αλεύρι και άλλα συστατικά, και ένα απαραίτητο εργαλείο εάν θέλετε να πάτε το ψήσιμο σας στο επόμενο επίπεδο.

Λοιπόν, τι κλίμακα να πάρει; The Escali Kitchen Food Scale (24,95 $). Είναι προσιτό, εύκολο στη χρήση και το πιο σημαντικό, πολύ αξιόπιστο και ακριβές. Διαβάζεται γρήγορα σε βήματα του 1 γραμμαρίου ή 0,5 ουγγιές (έως 11 λίβρες) και παραμένει αναμμένο για πάνω από τέσσερα λεπτά, το οποίο είναι το κλειδί – δεν υπάρχει τίποτα πιο απογοητευτικό από το να μετράτε προσεκτικά τα συστατικά για να σβήσει η ζυγαριά στα μισά του δρόμου!

Και ως διασκεδαστική προσθήκη, είναι διαθέσιμο σε 10 διαφορετικά χρώματα.

Μπράβο στα καλά εργαλεία! (Και ακριβείς μετρήσεις για ψημένα προϊόντα που εκτελέστηκαν με επιτυχία.)

*Για ό,τι αξίζει, ο σωστός τρόπος για να μετρήσετε το αλεύρι με μια μεζούρα είναι πρώτα να αφρατέψετε ελαφρά το αλεύρι στο δοχείο του, να χρησιμοποιήσετε ένα κουτάλι για να ρίξετε το αλεύρι στη μεζούρα και μετά να ισοπεδώσετε το αλεύρι με μια επίπεδη άκρη.

Previous Post
Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *